mITE en Apperian samen in Mobile Application Management (MAM)
06-04-2013
Deel dit artikel:

mITE en Apperian samen in Mobile Application Management (MAM)

Enterprise Mobility specialist mITE Systems en Enterprise Mobile Application Management (MAM) pionier Apperian, kondigen een nieuwe samenwerking aan die mITE in staat zal stellen haar klanten toegang te bieden tot een robuuste en volwaardige MAM omgeving.

Dit is een stap die mITE neemt in haar life-cycle management strategie van mobiliteitsdiensten en het sluit aan bij bedrijven die momenteel stappen ondernemen om mobiele applicaties gecontroleerd en beveiligd te ontsluiten naar de mobiele toestellen van werknemers. “Samenwerking met één van de Best-of-Breed “Mobile Application Management” (MAM) leveranciers zoals Apperian was voor mITE slechts een kwestie van tijd. Dit onderwerp stond al sinds afgelopen jaar op onze roadmap om als dienst naar onze prospects en klanten geleverd te gaan worden. Hierbij is vooral goed gekeken naar de verschillende leveranciers in de markt en hebben wij regelmatig overleg gehad met de verschillende analisten in deze markt alvorens besloten werd om met Apperian verder te gaan”, aldus Richard van Lent, Business Development Director van mITE. Daarnaast is mITE Systems, via onze dochteronderneming Tasman Solutions, erg actief in het ontwikkelen en bouwen van mobiele B2B applicaties. Ook hierbij ontstaat steeds vaker de vraag naar MAM oplossingen. Wij zijn erg enthousiast over deze samenwerking met Apperian en wij vertrouwen erop dat onze samenwerking een vergelijkbaar of nog groter succes zal behalen zoals dat nu het geval is met de “Mobile Device Management” (MDM) diensten”, voegde Richard van Lent toe.

Jean-Pierre Nordman, EMEA Managing Director bij Apperian voegt toe: "Waar bedrijven steeds vaker Bring Your Own Device (BYOD) en mobiel werken als beleid adopteren, ontstaat ook de behoefte naar het gecontroleerd en beveiligd ontsluiten van mobiele applicaties."


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer