Marco Correia wordt TeamLogic IT-franchisenemer in Amersfoort
06-04-2013
Deel dit artikel:

Marco Correia wordt TeamLogic IT-franchisenemer in Amersfoort

Marco Correia  heeft een nieuwe vestiging van TeamLogic IT geopend in Amersfoort. De ervaren IT-ondernemer start daar zijn IT servicebureau voor het MKB. TeamLogic IT Amersfoort maakt onderdeel uit van een ICT-keten met 10 vestigingen in Nederland en meer dan 75 vestigingen wereldwijd. TeamLogic IT is een van oorsprong Amerikaanse franchiseformule.

Ondernemer Correia leidt TeamLogic IT Amersfoort en richt zich op het adviseren en ondersteunen van ondernemers in het MKB, naast het voorkomen en verhelpen van computerproblemen. Correia: “Als de ICT goed functioneert, kun je er zoveel meer uit halen. Dat regelen wij graag. Maar we hebben ook systemen waarmee we de hele ICT-infrastructuur van onze klanten 24/7 monitoren. We zien problemen dan al voordat ze schade aanrichten en kunnen ze meteen proactief oplossen.”

Marco Correia: “TeamLogic IT is een franchiseformule die zich in Amerika bewezen heeft en ook in Nederland snel zal groeien. We voorzien echt in een behoefte van de MKB-bedrijven in de regio Amersfoort die geen eigen ICT-manager hebben, maar wel willen vertrouwen op het regelmatige contact met een specialist, met als doel IT in te zetten als middel om de eigen organisatie efficiënter te laten functioneren. IT is een goed middel, maar zeker niet het doel.”

TeamLogic IT Amersfoort is gevestigd op de Hardwareweg 2 (kantorenpark De Hoef) in Amersfoort.

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer