Redactie - 08 april 2013

Copaco distribueert Hercules en Thrustmast?er


Copaco Nederland en Hercules/ Thrustmaster hebben na de succesvolle samenwerking op de Belgische en Luxemburgse markt nu ook een overeenkomst getekend voor distributie van Hercules multimedia en Thrustmaster gaming producten op de Nederlandse markt.

“Vanwege de gerealiseerde groei in 2012 en de toenemende vraag vanuit de markt, was de tijd rijp om onze distributie in Nederland te versterken. De samenwerking met Copaco Belgium loopt erg goed, vandaar dat we de Nederlandse markt ook graag met Copaco uit willen breiden. De focus op retail, etail en computerspeciaalzaken met daarbij de professionele aanpak en gedrevenheid van Copaco Nederland maakten mijn keuze gemakkelijk”, verklaart Olivier de Coster (foto), sales manager Hercules/ Thrustmaster.

André van Haren, Teamleider bij Copaco Nederland voegt toe. “Belangrijk voor onze klanten is de retail uitstraling van deze producten en het onderscheidende vermogen van deze merken. De kwaliteit en innovatie van de producten zullen goed in de smaak vallen bij onze klanten."


 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!