Redactie - 09 april 2013

TomTom lanceert App Center


TomTom lanceert een nieuwe webpagina om zakelijke applicaties te laten zien die integreren met zijn fleet-managementtechnologie. Het TomTom Business Solutions App Center biedt een overzicht van partnerapplicaties die integreren met het WEBFLEET-platform van TomTom. Dit omvat kantooroplossingen zoals CRM, ERP en planningssoftware.

Het App Center toont ook in het voertuig geïntegreerde- en mobiele applicaties. Onlangs opende TomTom het Bluetooth-kanaal op zijnLINK-voertuigvolgsysteem, waardoor er verbinding mogelijk is met diverse apparaten voor gebruik in en om het voertuig zoals een digitale pen of barcodescanner.

Het App Center is geïntroduceerd om de ontwikkeling van nog meer geïntegreerde zakelijke applicaties te stimuleren. Hiermee zegt TomTom het potentieel van zijn fleet-managementplatform te verbeteren. Ontwikkelpartners kunnen werken met de TomTom-API WEBFLEET.connect en LINK.connect om nieuwe oplossingen te creëren. Het App Center is online te vinden op http://integration.business.tomtom.com

Voor ontwikkelaars die zijn geïnteresseerd in het integreren van hun oplossing met WEBFLEET is gedetailleerde informatie te vinden op:
https://business.tomtom.com/nl_nl/fleet-management/integration/resources/

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!