Redactie - 09 april 2013

Westcon distribueert Vasco security software in Benelux


IT distributeur Westcon Group breidt distributieovereenkomst aan met VASCO Data Security, een software security bedrijf gespecialiseerd in authenticatie producten en diensten. Met de ondertekening van deze overeenkomst breidt Westcon zijn portfolio uit in de Benelux.

Westcon had reeds een distributieovereenkomst met VASCO in Frankrijk, Italië, Scandinavië, Australië, Engeland en Nieuw-Zeeland. Vanaf nu zal Westcon ook in Nederland, België en Luxemburg VASCO’s volledige portfolio van oplossingen op het gebied van authenticatie en elektronische handtekeningen beschikbaar stellen voor zijn reseller partners. "De samenwerking met een security distributeur als Westcon stelt ons in staat om onze diensten in Nederland, België en Luxemburg uitgebreider aan te bieden,” zegt Jan Valcke, President en COO bij VASCO Data Security. “De combinatie van Westcon’s lokale ervaring en VASCO‘s authenticatieoplossingen zorgen voor een lokaal sterke marktbenadering.”

“We zien grote kansen voor onze resellers in België, Luxemburg en Nederland als het gaat om upsell naar de enorme hoeveelheid klanten die gebruik maken van firewalls en remote access“ zegt Willem de Haan (foto), Senior Vice President EMEA , Westcon Group Security Division. “Vandaag eisen bedrijven optimale beveiliging van hun bedrijfskritische applicaties, zowel on premise als op mobiele devices en in the cloud.”

Door: Witold Kepinski 


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!