Kaseya introduceert nieuwe SaaS IT-tools
10-04-2013

Kaseya introduceert nieuwe SaaS IT-tools


Kaseya, leverancier van software voor beheerdiensten en managed servcies, introduceert een uitgebreide serie nieuwe SaaS-IT-tools. Er zijn gratis versies en licentieabonnementen beschikbaar, afhankelijk van de wensen van gebruikers.

Audit
Kaseya File Share Audit bepaalt en rapporteert welke gedeelde bestanden zijn aangemaakt op maximaal duizend computers, inclusief de toegankelijkheid van deze bestanden. User Audit bepaalt en rapporteert welke gebruikersaccounts zijn geconfigureerd op maximaal duizend computers, inclusief toegangsrechten en gastaccounts.

Windows Patch Status
Software Audit voorziet in een compleet overzicht van geïnstalleerde applicaties op maximaal duizend computers, inclusief uitgebreide rapportages, views en lijsten. Security Audit bepaalt en rapporteert over eindpuntbeveiligingsinstellingen voor maximaal duizend computers, inclusief antivirusproducten die zijn geïnstalleerd, actieve status en de datum van de laatste update. Windows Patch Status bepaalt en rapporteert over eindpunt-patch status, inclusief Windows-update.

Klanten die beginnen met de gratis versies van de Kaseya IT-tools, krijgen eenvoudige toegang tot een upgrade met extra opties en softwarediensten die gebruikers kunnen inzetten op basis van hun steeds veranderende wensen. Voor een bedrag upgraden gebruikers naar een versie met nog veel meer opties en 24x7-ondersteuning.

Kayase Essentials
Kaseya herintroduceert verder zijn SaaS-bundel Kaseya Essentials. Deze bundel is geherconfigureerd om nog meer toegevoegde waarde te bieden aan bedrijven van elke omvang, aldus het bedrijf. De bundel is verkrijgbaar als gratis probeerversie.

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software