Copaco organiseert ENJOY HP Partner Event op 28 mei 2013
11-04-2013

Copaco organiseert ENJOY HP Partner Event op 28 mei 2013


Op 28 mei 2013 organiseert IT-distributeur Copaco een HP Enterprise Event in Burgers Zoo. Bart van Meteren, product manager van Copaco: "We gaan op leuke luchtige en interactieve manier de mensen meenemen door de HP Enterprise producten, zoals storage, switches, servers en services."

Het event start om 13.30 uur met een kop koffie of thee en een Afrikaanse lekkernij. Vanaf 14.00 uur begint het programma met tussendoor een korte pauze. Elke productlijn komt aan bod en er is ruimte genoeg voor vragen. "Na de sessies hoeft de bezoeker niet aan te sluiten in de file maar krijgt die een ontspannende rondleiding door Burgers’ Zoo. We sluiten af met een lekker vol bord bij het Afrikaanse Braaibuffet", aldus Van Meteren.

Sprekers op het event zijn onder andere Arthur van Schijndel (HP SD) Bart Verberne (Copaco Nederland) Erwin Weeldenburg (HPS) Gokalp Kucukaycan (HPN) Robbert de Grauw (HP ISS). Verder zullen het Copaco Cloud team, Microsoft en Veeam op deze dag aanwezig zijn. Meer informatie staat hier.

Door: Witold Kepinski 

 

Terug naar nieuws overzicht