Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
11-04-2013
Deel dit artikel:

AOPEN introduceert nieuwe retailoplossingen


AOPEN introduceert samen met Microsoft Windows Embedded geavanceerde digitale communicatieoplossingen door middel van een "virtuele winkel". De Intel AIM oplossing werd onlangs getoond op de Intel Solutions Summit in Dublin.
 
Gabriëlle Offringa (foto), Marketing Manager AOPEN Europa: "Winkeliers die zich aanpassen aan de trend van digitale communicatie kunnen met de juiste inzet concurrentievoordeel behalen door hun online en offline strategie juist te combineren. Retail ondergaat een evolutie, met winkeliers die hun winkels omtoveren in 'experience centers'. Onze boodschap aan de winkelier is om deze kans te grijpen en gebruik te maken van de ontwikkelingen op het gebied van online sales tools en dat te combineren met de winkelvloer om het marketing potentieel te vergroten. Door smart communications te integreren in een in-store-marketing strategie, kan de retailer communiceren met klanten, ook als zij de winkel uit lopen."

AOPEN biedt oplossingen die het mogelijk maken de conversatie zowel online als offline in-store aan te gaan met de klant door het samenvoegen van internet, mobiele systemen en de winkelvloer, aldus Offringa. "Digitale displays dienen als informatie voorziening en helpen bij het aankoop proces; ze kunnen het verkoopproces versnellen en klantgegevens en retail trends vastleggen voor analyse. Displays vervangen en ondersteunen tegelijkertijd print media. Onze nieuwste digital signage/narrowcasting oplossingen zorgen ervoor dat elke winkelier gemakkelijk en kosteneffectief de oplossingen voor digitale communicatie kunnen toepassen. Deze oplossingen bevorderen betrokkenheid in de winkel en verrijken de 'shopping experience."

OpenSign
Met de lancering van OpenSign, een web-gebaseerde content delivery systeem op basis van AOPEN hardware, toont AOPEN een oplossing voor de retail industrie. Dit is een interactief marketing en signage platform gebouwd voor retailers om met klanten via touchscreens in de winkel te communiceren. De touchscreens zijn te krijgen in verschillende formaten van 10" tablets tot en met 65" displays. Software en CMS zijn voorgeinstalleerd om het zo makkelijk mogelijk te maken voor de retailer. De content kan worden beheerd vanaf een centrale locatie zodat updates snel kunnen worden gedaan als er bijvoorbeeld een nieuwe promotie gedraaid moet worden.

Terug naar video overzicht