CIO ABB kiest voor Microsoft 365 en Yammer
12-04-2013

CIO ABB kiest voor Microsoft 365 en Yammer


Het ABB-concern - gespecialiseerd in de transmissie en distributie van elektriciteit en proces- en productieautomatisering - stelt Microsoft Office 365 en Yammer wereldwijd beschikbaar aan al haar werknemers.

Het concern gebruikt de implementatie voor een betere strategische basis voor wereldwijde samenwerking. Door de implementatie maakt ABB het voor ruim145.000 medewerkers in 100 landen mogelijk samen te werken binnen één platform.“Office 365 en Yammer stellen ons in staat de communicatie en samenwerking tussen onze medewerkers te optimaliseren. Hierdoor komen de beste en meest innovatieve ideeën binnen onze organisatie naar boven”, zo beweert Andy Tidd, CIO van de ABB Groep.

Office 365 integreert een aantal functionaliteiten die medewerkers tijdens hun dagelijkse werkzaamheden toepassen. De mailservice sluit volgens ABB aan op de voorzieningen voor online vergaderen en video conferencing.

ABB omarmt oplossingen voor interne sociale netwerken binnen haar bedrijven en implementeert Yammer als platform met als doel samenwerking en kennisdeling in de gehele organisatie te versterken. Yammer heeft integratie met Office 365.

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software