HP Nederland start met Wireless en Mobility sales unit
15-04-2013
Deel dit artikel:

HP Nederland start met Wireless en Mobility sales unit

HP Nederland roept een sales unit het leven in om bedrijven en overheden gerichter te helpen bij hun vraag naar mobility, BYOD en Wireless LAN oplossingen.

De voornaamste doelstelling is om samen met partners de klanten te helpen met de invulling van hun wireless behoefte en te assisteren met het definiëren van de propositie, waar beheer, management, beveiliging en de business continuïteit van het netwerk de boventoon hebben. HP helpt naast het brede WLAN en Mobility portfolio, haar gecertificeerde partners met het ontwikkelen van diensten middels sales- en marketingprogramma’s en met diverse opleidingsprogramma’s.

“Bedrijven en overheden zoeken continue naar manieren om zaken als BYOD en mobility breder door te voeren in hun strategie. Daarbij stuiten zij veelal op beperkingen en risico’s qua beheer en beveiliging,” aldus Ramón Hemelrijk (foto), Business Manager Wireless & Mobility HP Nederland. “Met ons end-to-end portfolio en specifieke kennis, kan HP als enige ICT fabrikant -samen met onze partners- een onderscheidende propositie neerleggen, om daarmee de alsmaar toenemende Wireless Networking behoefte van organisaties veilig en betrouwbaar in te kunnen vullen.”

Het team bestaat uit experts voor de technische ondersteuning en educatie, sales consultants die met partners proposities zullen uitwerken voor BYOD Networking Solutions. Daarnaast werkt het team nauw samen met de Printing & Personal Systems divisie voor het productportfolio en met het applicatie ontwikkelteam van Enterprise Services.

Vrijdag 19 april organiseert HP het HP Mobility Event, waar ondermeer Pete Cunningham (principal Analyst bij Canalys) zal spreken en HP op 4 mobility eilanden alle facetten van mobility uit de doeken doet. Kijk voor meer informatie: HP Mobility Event.


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility