Redactie - 16 april 2013

Hilbrand Wouters wordt Channel Manager Cyberoam Benelux


Cyberoam, leverancier van netwerk security heeft Hilbrand Wouters (foto) aangesteld als Channel Manager voor de Benelux.

Wouters zal als Channel Manager in directe samenwerking met de drie distributeurs in de Benelux te weten BioXS en TopIT in Nederland en MMS-Secure in België, zich meer dan inzetten om een actieve Cyberoam partner communtity op te bouwen middels het verlenen van intensieve service en ondersteuning aan zowel bestaande als potentiële Cyberoam partners.

Wouters is geen onbekende in de ICT branche. Sinds 1992 houdt hij zich al bezig met IT gerelateerde producten om in 1996 in zijn geheel over te stappen naar de ICT branche al waar hij hoofdzakelijk werkte als Account en Sales Manager bij een reseller. In 2000 startte Wouters zijn eigen ICT bedrijf en leverde menig eindgebruiker een passende ICT oplossing. Juist zijn jarenlange en brede ervaring maken hem een meer dan welkome aanvulling bij Cyberoam en daardoor een prettige gesprekpartner voor Cyberoam resellers in de Benelux. Wouters zal zich in eerste instantie focussen op de Nederlands markt; daarna volgen België en Luxemburg. Met haar aanwezigheid in meer dan 125 landen in de wereld is Cyberoam, er helemaal klaar voor om de samenwerking met haar partners verder te intensiveren en uit te bouwen, ten einde van Cyberoam de meest geprefereerde UTM leverancier in de Benelux te maken.

Cyberoam Identity-based Unified Threat Management appliances integreren meerdere beveiligingsfuncties op een enkel platform zoals de Stateful Inspection Firewall, VPN, Intrusion Prevention System, Gateway anti-virus, anti-spyware, anti-spam, Web Application Filtering, Web Application Firewall, Bandbreedte Management en Multiple Link Management.

Door: Witold Kepinski 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!