Exact start samenwerking met planningssoftware specialist Preactor
16-04-2013
Deel dit artikel:

Exact start samenwerking met planningssoftware specialist Preactor


Exact heeft een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst gesloten met Preactor, leverancier van planningssoftware. De samenwerking moet het voor klanten eenvoudiger maken om zaken te doen met de twee softwarebedrijven.

Door Preactor te koppelen met de bedrijfssoftware Exact Globe Next ontstaat een geïntegreerde productieoplossing met geavanceerde planningsmogelijkheden, aldus Exact. Hierdoor kunnen klanten bij het plannen van de productie rekening gehouden met eindige capaciteit van machines en beschikbaarheid van personeel, tools of materialen. Productiekosten zijn op die manier te verlagen, levertijden worden korter en de dienstverlening verbetert aldus Jarno van Hurne (foto), directeur productmarketing Exact.

De overeenkomst is mede tot stand gekomen dankzij Evologics, de Nederlandse business development partner van Preactor. Arjo Oldenbeuving, sales manager en adjunct directeur Evologics hierover: “De combinatie van Exact en Preactor producten helpt productiebedrijven in alle mogelijke sectoren om de operationele betrouwbaarheid en daarmee ook de resultaten te optimaliseren.”

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software