Ingram Micro wint Scholten Awater Betrouwbaarheidsaward
17-04-2013

Ingram Micro wint Scholten Awater Betrouwbaarheidsaward


Scholten Awater HEEFT de SA Betrouwbaarheidsaward aan Ingram Micro uitgereikt. De award is een bekroning voor de bijdrage aan klanttevredenheid bij de klanten van Scholten Awater. De award wordt voor de eerste keer uitgereikt en richt zich op de dienstverlening en kwaliteit van de verschillende distributeurs.

Het initiatief voor de SA Betrouwbaarheidsaward komt voort uit structureel en gedetailleerd klantenonderzoek, zo meldt Scholten Awater in een persbericht. "Daaruit bleek dat de belangrijkste verbeterpunten lagen op het vlak van leverbetrouwbaarheid en informatievoorziening rondom leveringen. Dit leidde tot een kwaliteitsoffensief richting de toeleveranciers, waarbij zowel performance als datakwaliteit nauwkeurig gemonitord en geanalyseerd worden. Daarbij wordt tot in detail ingezoomd op zaken als de betrouwbaarheid van de leverdata, onderverdeeld in wel en niet voorradig, de kwaliteit van logistieke dienstverlening en de juistheid en kwantiteit van digitale berichtgeving. Ter waarborging en verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening zal de SA Betrouwbaarheidsaward een jaarlijks terugkerend evenement worden."

Paul van Westerlaak, Sales Manager bij Ingram Micro, meldt heel blij te zijn met de award. “Onder aanvoering van onze Sales Manager Bram Prüst (foto) hebben we de handschoen van Scholten opgepakt en er alles aan gedaan om onze performance in lijn te krijgen met de hoge verwachtingen en daarin zijn we, denk ik, goed geslaagd. Het helpt dat we beschikken over de technische mogelijkheden en een professioneel team om geavanceerd maatwerk te leveren als het gaat om de kwaliteit van onze levertijden. Deze award is voor ons een stimulans om de ingeslagen weg te perfectioneren en ervoor te zorgen dat we er ook volgend jaar weer met deze award vandoor gaan.”

 

Terug naar nieuws overzicht