Redactie - 17 april 2013

LAI geeft trainingen voor beveiliging Apple computers in professionele omgevingen


Het Apple Authorized Training Centre LAI heeft twee trainingen ontwikkeld over de beveiliging van Apple computers in professionele omgevingen. Beide trainingen zijn bedoeld voor systeembeheerders.De Mac Security Essentials training wordt op 12 juni georganiseerd in Schiedam en kost 525 euro. De Advanced Mac Security training vindt een dag later plaats en kost ook 525 euro.

Maurits Sanders, Senior Trainer bij LAI: “Apple computers worden steeds vaker bedrijfsmatig ingezet, bijvoorbeeld in BYOD-omgevingen. Zeker deze iMacs en Macbooks moeten op een professionele manier beheerd en beveiligd worden. Met deze trainingen voorzien we onze cursisten van alle benodigde kennis en vaardigheden om Macs veilig in te zetten.”

“In de eerste training bespreken we alle basisprincipes van het beveiligen van Macs. In deze training komen onder meer zaken als gebruikers en wachtwoorden, permissies, Keychain, FileVault en Gatekeeper aan de orde. De Advanced training gaat hier vanzelfsprekend dieper op in en bespreekt ook zaken als encryptie van netwerkdata, PKI en het afdwingen van beveiliging op beheerde Macs.”

De trainingen zijn praktisch van opzet. Meer dan de helft van de tijd wordt besteed aan praktische opdrachten en cases.4

  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!