Redactie - 19 april 2013

D-Link lanceert een vernieuwde Nederlandse website


D-Link lanceert een vernieuwde Nederlandse website. Deze website biedt een aantal nieuwe mogelijkheden die de gebruikerservaring van klanten verbeteren en de toegang tot producten en informatie vergemakkelijken, aldus de leverancier.

De site is opgedeeld in drie secties, namelijk Thuisgebruiker, Zakelijke gebruiker en Service Provider. Elke sectie geeft op intuïtieve wijze informatie over de switches, IP-surveillancecamera’s, network storage, wireless, home monitoring camera’s, routers, PowerLine, netwerkadapters, mediaplayers en het nieuwe cloud-aanbod van D-Link. Er is ook een vergelijkingstool waarmee gebruikers kunnen filteren op product en de functionaliteit kunnen vergelijken.

Er is meer content beschikbaar, waaronder filmpjes, handleidingen, whitepapers, case studies en een nieuw informatiecentrum. Met de zoekfunctie kunnen gebruikers snel en gemakkelijk de gewenste content vinden. “Het voornaamste doelen van de nieuwe site zijn de relatie met onze bestaande partners versterken, klanten van nuttige informatie voorzien en de juiste productinformatie verschaffen", ldus Kevin Wen, President van D-Link Europe.

Door: Witold Kepinski 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!