Alcadis betrekt nieuw pand in Houten
19-04-2013

Alcadis betrekt nieuw pand in Houten


Distributeur Alcadis IP Solutions verhuist op 22 april naar haar nieuwe pand op Vleugelboot 8 in Houten nabij Utrecht. In het nieuwe pand realiseert Alcadis faciliteiten om de nieuwste netwerkoplossingen te demonstreren, partners te informeren en te trainen.

Met professional services en netwerkapparatuur levert Alcadis aan Internet Service Providers, operators en een breed partnerkanaal. De afgelopen jaren zag Alcadis het aantal klanten en netwerkprojecten toenemen waardoor het huidige pand wat betreft ruimte en faciliteiten niet meer volstond. Het nieuwe pand in Houten biedt voldoende mogelijkheden voor Alcadis, leveranciers en klanten om informatie over de nieuwste netwerkoplossingen en technieken te delen dankzij het Experience Center en moderne trainingsfaciliteiten.

“Door onze focus op Wi-Fi & breedband groeit Alcadis structureel en zijn we verheugd deze moderne locatie te betrekken. In het pand is een Experience Center ingericht waarin we de nieuwste oplossingen en technieken aan partners kunnen demonstreren. De moderne trainingsfaciliteiten stellen Alcadis in staat om meer trainingen en seminars te organiseren om kennis over IP-connectiviteit met partners te delen. Ook is er geïnvesteerd in een geavanceerd techlab, een service fulfilment faciliteit en opslagcapaciteit. Hierdoor kan het groeiend aantal opdrachten voor vaste en Wi-Fi netwerken voor publieke en private netwerken op een state-of-the-art wijze worden ondersteund”, zegt Maurice de Graaff (foto) Sales Director bij Alcadis.

Alcadis verwelkomt geïnteresseerden graag in het nieuwe pand voor demonstraties in het Experience Center. Voor 2013 staan er interessante seminars gepland waarin Alcadis hun kennis over Wi-Fi en IP-connectiviteit gratis deelt met bestaande en nieuwe partners. Een overzicht van deze seminars is te vinden op www.alcadis.nl/events

Door: Witold Kepinski


 

Terug naar nieuws overzicht