Redactie - 20 april 2013

ZyXEL biedt limited lifetime garantie op zijn zakelijke draadloze producten


ZyXEL Communications, leverancier van oplossingen voor breedbandtoegang, biedt voortaan limited lifetime garantie op zijn zakelijke draadloze producten, zoals de Business WLAN Access Points en Controllers. Hierdoor zijn klanten verzekerd dat hun investeringen in ZyXEL producten worden beschermd.

ZyXEL bood de uitgebreide garantie al op de zakelijke ZyXEL switches. De limited lifetime garantie geldt tot vijf jaar nadat de productie van de desbetreffende switch is gestopt. Indien een switch uitvalt, wordt deze gratis gerepareerd. Door de uitbreiding van de garantie naar draadloze producten zijn klanten verzekerd van de kwaliteit van de producten die door ZyXEL resellers worden aangeboden.

NWA1100 en NWA3000 Series Access Points
De garantie geldt voor alle zakelijke ZyXEL wireless producten, waaronder de NWA1100 en NWA3000 Series Access Points oplossingen. Tonko de Wit (foto), marketing manager van ZyXEL Benelux, zegt dat de limited lifetime garantie de hoge betrouwbaarheid van de producten benadrukt. “ZyXEL staat in de markt bekend als leverancier van kwalitatief hoogwaardige ethernet switches die lang meegaan, zijn voorzien van limited lifetime garantie en waarvoor gratis firmware updates ter beschikking worden gesteld. Door de stijgende verkoop van onze draadloze netwerkoplossingen in de zakelijke markt kunnen we nu ook deze garantie aanbieden op alle zakelijke WLAN access points en controllers. Verwacht wordt dat zakelijke klanten nog veel meer draadloze ZyXEL access points en controllers gaan aanschaffen door het groeiend gebruik van mobiele apparatuur, zoals smartphones en tablets, vanaf nu zullen deze klanten verzekerd zijn van uitstekende garantievoorwaarden.”

ZyXEL Partner accountmanager
De uitgebreide garantie is in het voordeel van klanten en resellers, aldus Tonko de Wit(foto). “De ZyXEL switches en wireless producten worden gemiddeld drie tot zes jaar gebruikt. Met de limited lifetime garantie is de eindgebruiker altijd verzekerd van een goed werkend product. Voor zakelijke gebruikers is de verlengde garantie dan ook een goede reden om voor ZyXEL te kiezen. Resellers kunnen op hun beurt aan hun klanten betrouwbare ZyXEL oplossingen bieden.” Resellers die meer willen weten over de limited lifetime garantie kunnen contact opnemen met hun ZyXEL partner accountmanager.

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!