Redactie - 21 april 2013

Dutchitchannel.nl doet verslag van CA World 2013



De redactie van Dutchitchannel.nl is aanwezig op CA World 2013, de jaarlijkse conferentie voor partners en eindgebruikers van CA Technologies. Meer dan vijftig Nederlanders bezoeken de conferentie, waarvan tientallen partners zoals service providers en system integrators. Dat zijn onder andere Simac, Coolprofs, Capgemini, KPN, SMT, Traxion en distributeur Dupaco.

Thema van dit jaar is 'Go big. IT with impact'.  Er wordt ingegaan hoe bedrijven verder kunnen groeien met de juiste strategie, technologie en oplossingen zoals cloud, virtualisatie, mobile en Big Data. Er zijn keynotes zoals van CA ceo Michael Gregoire en ondernemer Sir Richard Branson, oprichter van de Virgin Group.

Channel Partners
Voor de channel is er een speciale 'Partner for Impact Program Highlights'. Er wordt onder andere ingegaan op een aantal vernieuwingen van het CA Technolgies Global Partner Programen op de Partner Portal. Verder zijn er sessies over security oplossingen voor cloud, mobile en social. Verder wordt er ingegaan op het leveren van infrastructuur management voor converged infrastructure oplossingen. Tevens wordt de CA Project & Portfolio Management, Service Assurance en Managed Service oplossingen belicht. 

Er staan verder tal van technologie partners met stands die nauw samenwerken met CA Technologies zoals VCE, Cisco, Accenture, Citrix, Fujitsu, IBM, CSC en Deloitte.

Door: Witold Kepinski  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!