Redactie - 24 april 2013

ETTU introduceert Eerste Hulp Bij SharePoint


Op 23 april 2013 heeft ETTU tijdens Overheid & ICT 2013 de dienstverlening ‘Eerste Hulp Bij SharePoint’ gelanceerd. Het gebruik van SharePoint is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Steeds meer organisaties hebben dan ook SharePoint geïnstalleerd, maar missen vaak de specifieke kennis om SharePoint ook daadwerkelijk goed te laten landen binnen de organisatie. Speciaal daarvoor introduceert ETTU de Eerste Hulp Bij SharePoint. Deze dienstverlening helpt organisaties op een praktische manier bij het verbeteren van de performance, het gebruik te verbeteren en duidelijke richtlijnen op te stellen voor SharePoint.

Piet Vink, directeur van ETTU: "Wij merken dat steeds meer organisaties behoefte hebben aan directe en praktische hulp op SharePoint gebied. Doordat wij ons gespecialiseerd hebben in alle facetten van SharePoint, weten wij als geen ander hoe wij organisaties helpen het maximale uit hun SharePoint omgeving te halen."

Eerste Hulp Bij SharePoint
De dienstverlening bestaat uit drie verschillende scans die organisaties directe en praktische hulp biedt op SharePoint gebied. 

SharePoint Governance Scan
Piet Vink: "Zonder duidelijke richtlijnen kan een SharePoint omgeving uitgroeien tot een ongestructureerd en onbeheersbaar platform. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over SharePoint governance. Met de SharePoint governance scan beschikken organisaties over een helder rapport waarmee het maximale uit de SharePoint omgeving gehaald kan worden. Tijdens de SharePoint governance scan worden de rollen, verantwoordelijkheden en regels belicht die zijn vastgesteld binnen de organisatie. Op basis van onze best practices geeft ETTU advies hoe eenvoudig het gebruik en acceptatie van de SharePoint omgeving verbeterd kan worden." 

SharePoint Performance Scan
Laat de snelheid van uw SharePoint-omgeving te wensen over of lopen medewerkers tegen onnodige foutmeldingen aan? En hoe wordt de beschikbaarheid van de SharePoint platform gewaarborgd? Met de SharePoint performance scan helpt ETTU organisaties direct bij het verbeteren van de performance en het verhogen van de beschikbaarheid van de SharePoint omgeving. Piet Vink: "ETTU analyseert de SharePoint omgeving en past waar mogelijk meteen de “quick wins” toe. Daarmee zorgen we gezamenlijk voor een brede acceptatie en tevreden SharePoint gebruikers. Men ontvangt alle aanbevelingen in het uitgebreide SharePoint performance rapport." 

SharePoint Implementatie Scan
Piet Vink: "Om het maximale uit het SharePoint-platform te halen heeft ETTU zich gespecialiseerd in de implementatie van SharePoint binnen organisaties. Met deze implementatie dienstverlening zorgt ETTU voor een succesvolle lancering van SharePoint en de bijbehorende portalen in organisaties. Onze implementatie begeleiders hebben de ideale combinatie in huis van technische kennis van SharePoint en functionele kennis van organisatieprocessen. Met de implementatie scan krijgen organisaties een stapsgewijs plan waarmee het succes van de SharePoint omgeving direct wordt vergroot."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!