Redactie - 24 april 2013

Apple maakt data WWDC bekend


Apple heeft de uitnodigingen voor de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie WWDC de deur uitgedaan. Tussen 10 en 14 juni gaat het bedrijf ontwikkelaars - en de rest van de wereld - laten zien waar het heen wil met de ontwikkeling van iOS 7 en Mac OS 10.9.

In de uitnodiging is bijna altijd wel een hint verwerkt naar waar Apple mee gaat komen. Dit keer is het lastig raden, want de uitnodiging is anders dan iets wat Apple ooit heeft verstuurd.

In de uitnodiging is een paars vierkant zichtbaar met daaronder nog een aantal vierkanten in alle kleuren van de regenboog. Dit zou kunnen duiden op hardware in verschillende kleuren, het zou een hint kunnen zijn naar de nieuwe designstijl van Apple's software of met de kleuren wordt verwezen naar het Retina-display dat vermoedelijk zijn debuut gaat maken in de iPad Mini.

CEO Tim Cook liet dinsdag bij de presentatie van de kwartaalcijfers al weten dat het bedrijf aan een paar grote verrassingen werkt. Al lijkt een lancering in juni daar wat te vroeg voor te komen. Cook gaf aan in de herfst en in de loop van 2014 meer te kunnen laten zien.

(c) ANP
 
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!