Redactie - 24 april 2013

Motiv wordt Professional Services partner van Imperva


ICT Security-specialist Motiv treedt per direct op als ‘Professional Services’-partner van Imperva binnen de Benelux. Dit maken beide partijen vandaag bekend. De klanten van zowel Imperva als Motiv hebben door deze samenwerking één aanspreekpunt voor ontwerp- en implementatieprojecten op het gebied van Business Security.

Imperva is een specialist op het gebied van ‘Business Security’ waarmee data worden beschermd tegen fraude, datalekken en cyberdreigingen. De oplossingen van Imperva bieden deze geavanceerde bescherming voor databases, fileshares, SharePoint en (web-) applicaties.

Imperva heeft voor Professional Services (PS) een zeer intensief intern trainingsprogramma ontwikkeld. Vanuit Motiv heeft security-expert Peter van den Boogaard (foto) op de trainingslocatie van Imperva in het Amerikaanse Dallas drie weken lang het volledige PS-programma doorlopen. Van den Boogaard is daarmee de eerste Professional Services-expert voor Imperva in de Benelux. Dit betekent dat Motiv door Imperva wordt ingeschakeld voor complexe projecten in de Benelux.
 
Door: Witold Kepinski 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!