Redactie - 25 april 2013

VMware organiseert jaarlijks klantevenement op 4 juni 2013 in Den Bosch


De Nederlandse editie van het VMware Forum vindt dit jaar plaats op dinsdag 4 juni in Den Bosch. Het thema voor 2013 is ‘Virtually Unlimited’. Centraal staat hoe IT-professionals de transitie naar de cloud met het Software Defined Datacenter kunnen maken.

VMware Forum 2013 biedt een compleet programma waarbij deelnemers kunnen leren wat een effectieve cloud-strategie te bieden heeft. VMware en zijn partners zullen gedurende de dag meer vertellen over hoe bedrijven cloud-innovaties toepassen en cloud-infrastructuren leveren om de complexiteit van hun IT te verminderen, de beveiliging te verbeteren, en hoe applicaties versneld kunnen worden ontwikkeld en geïmplementeerd binnen organisaties.

VMware Forum doet dit jaar 27 landen in EMEA aan en in totaal worden meer dan 16 duizend bezoekers verwacht. Bekijk hier de data waarop de andere VMware Forums plaatsvinden.

Keynote Brian Gammage
De dag start met een keynote van Brian Gammage, Chief Market Technologist bij VMware, over het Software-Defined Datacenter en hoe bedrijven hierdoor flexibeler kunnen worden. Naast sprekers van VMware zijn er ook presentaties van klanten die voorbeelden aandragen van hoe zij profiteren van een hogere productiviteit en lagere operationele kosten doordat hun cloud-activiteiten en dienstverlening zijn geautomatiseerd.

“Er is in onze markt een perfecte storm op komst die van invloed zal zijn op elke klant, ongeacht de sector waarin zij actief zijn of wat de grootte is van de organisatie. De overgang naar het Software-Defined Datacenter, de technologie voor End-user Computing en cloud computing toegespitst op de klant zullen allemaal verregaande gevolgen hebben op de manier waarop bedrijven opereren en concurreren”, zegt Marc Groetelaars (foto), Regional Director Benelux bij VMware.

“VMware Forum 2013 is een geweldige manier voor klanten om in contact te komen met VMware, partners en collega’s om te begrijpen wat bereikt kan worden door slim gebruik te maken van virtualisatie en cloud-technologieën. We hebben die dag als doel om bezoekers te voorzien van realistische voorbeelden van hoe organisaties VMware-technologie hebben gebruikt om business voordeel te realiseren.”

Cloud computing, virtualisatie en mobiliteit
VMware Forum 2013 is een eendaags evenement voor IT-professionals die de IT in hun organisatie willen vereenvoudigen en veranderen, en voor iedereen die op zoek is naar verbetering en innovatie voor hun IT-infrastructuur, datacenter, desktop computing, bedrijfscontinuïteit en cloud computing-strategie. Het programma is opgesplitst in drie agenda-onderdelen: cloud computing, virtualisatie en mobiliteit, en biedt naast nieuwe inzichten en ideeën ook een actieplan voor succesvolle implementatie. VMware Forum is geschikt voor zowel ‘beginners’ als voor professionals die al veel geavanceerder implementaties achter de rug hebben.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!