TP-LINK per direct verkrijgba?ar bij Copaco Nederland
25-04-2013

TP-LINK per direct verkrijgba?ar bij Copaco Nederland


Copaco Nederland versterkt haar portefeuille met de netwerkproducten van TP-LINK. Dankzij de toevoeging van TP-link aan het assortiment biedt Copaco haar klanten een nog bredere keuze uit SOHO (small office home office) en SMB producten zoals routers, powerline adapters en switches aan.

TP-LINK levert producten met een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs met 3 jaar garantie op SOHO producten en levenslange garantie op SMB producten. Door een sterke R&D en een streng kwaliteitsmanagement voorop te stellen, is TP-LINK een belangrijke speler geworden. De kwaliteit van de producten verzekert een goede verkoop op de Nederlandse markt.

“Net als bij TP-LINK staat bij Copaco een goede klantrelatie voorop,” aldus Andy Chen, Vice President West Europa bij TP-LINK. “Daarbij zijn zij in staat om onze producten bij een brede partnerdoelgroep onder de aandacht te brengen. We hebben dan ook het volste vertrouwen in een succesvolle samenwerking met Copaco Nederland.“

“Het merk groeit sterk en is nauw betrokken bij de wensen en eisen van de gebruikers. Dat zijn de uitgangspunten. Daarom past TP-LINK bij Copaco.” zegt André van Haren, Teamleider bij Copaco Nederland. “Wij willen net zoals TP-LINK het verschil maken met een optimale service voor onze klanten: maximaal persoonlijk contact, flexibiliteit en optimale logistieke voorzieningen.”


Terug naar nieuws overzicht