Redactie - 25 april 2013

Staples opent 3D print service Experience Centre in Almere

Kennis maken met 3D printen kan vanaf nu in het nieuwe Staples 3D Experience Centre in Almere. Het is het eerste 3D Experience Centre van Staples Office Centre in Nederland.

Binnenkort wordt de nieuwe online 3D printservice “Staples Easy 3D” in Nederland gelanceerd. Hiermee kan iedereen via de website direct een full color 3D print laten maken voor een aantrekkelijke prijs, aldus Staples.

3D printservice
Het Staples 3D Experience Centre in Almere is een belangrijke schakel voor de complete 3D printservice die Staples wil aanbieden. Op dit moment wordt weinig uitleg en service gegeven bij het vervaardigen en bestellen van een 3D print. Het eerste 3D Experience Centre van Staples in Nederland moet hier verandering in brengen. Presentaties, workshops en laagdrempelige inloop maken klanten bekend met alle aspecten van 3D printen bij Staples.

“We helpen ondernemers zich te differentiëren in hun markt, in dit geval met behulp van 3D printing.” zegt Roland Laschet, Managing Director Retail Benelux. “We zien dat er behoefte is aan een meer tastbare ervaring van 3D printen. Daarom lanceren we niet alleen een online dienst, waarmee 3D printen heel toegankelijk en betaalbaar wordt, maar ook een fysieke beleving waar klanten terecht kunnen voor alle informatie met betrekking tot 3D printen."

Door: Witold Kepinski 

 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!