Redactie - 27 april 2013

Rogier van Nimwegen betrokken bij Alpe d’HuZes met steun van Exact en Parentix


Rogier van Nimwegen (foto), partner accountmanager bij hoster Parentix is als non-biking captain van Team Stichting GETEKEND DOOR persoonlijk betrokken bij de geldinzamelingsactie voor kankerbestrijding via de fietstocht Alpe d’HuZes.

Van Nimwegen weet dat kanker zowel voor het slachtoffer als de familieleden en vrienden een impact heeft. “In 2008 kreeg mijn vrouw de diagnose borstkanker. Tijdens het ziekteproces kwam ik in aanraking met AD6, de zesde keer van Alpe d’Huzes, en in 2011 heb ik voor het eerst meegedaan. In 2012 heb ik samen met mijn zoon van 8 de Alpe bedwongen.”

In die periode wilde Nimwegen meer doen dan alleen geld ophalen en de berg op fietsen. “Ik heb me aangemeld als vrijwilliger en kwam uiteindelijk in Team HR terecht waar behoefte was aan een systeem om eenvoudig de organisatieleden te registeren die het gehele jaar met het evenement in de weer zijn. Tevens wilde men eenvoudiger kunnen communiceren met deze groep. Vanuit mijn werk heb ik veel ervaring met Exact en heb hen benaderd om een bijdrage te leveren aan AD6. Exact was bereid deze bijdrage te leveren door de applicatie Exact Synergy Enterpise ter beschikking te stellen. Tevens was Exact bereid een geldbedrag te doneren waardoor Exact shirtsponsor werd.”

Aansluitend is Nimwegen op zoek gegaan naar een partij die Exact Synergy Enterprise kosteloos wilde hosten. “Pieter Gabes van Parentix was bereid dit te verzorgen. Hierbij was de basis voor een nieuw informatiesysteem gelegd. Langzaam werd dit bekend in de AD6 organisatie en wilde Team Sponsorwerving graag gebruik maken van Exact Synergy Enterprise. Hiermee werd het project een stukje groter. We hebben nu een projectteam implementatie Exact waarin we met zes tot acht mensen aan het werk zijn om het systeem in te richten. Het eerste doel is om team sponsorwerving te ondersteunen met een systeem waarin sponsoren en contractafspraken goed kunnen worden vastgelegd. Tegelijkertijd worden alle organisatieleden ingevoerd om ook hier inzicht te verschaffen aan de coördinatoren van dit team. We hopen in de (nabije toekomst) Exact Synergy Enterprise ook in te zetten voor andere teams binnen AD6.”

Door: Witold Kepinski 


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!