GO Connect stelt Jean-Paul Weterings aan als Managing Director
29-04-2013
Deel dit artikel:

GO Connect stelt Jean-Paul Weterings aan als Managing Director


GO Connect, distributeur van voice-, video-, security- en netwerkoplossingen, heeft Jean-Paul Weterings (45) aangesteld als Managing Director. Hij stuurt de organisatie aan en geeft leiding aan het gehele management team van GO Connect in de Benelux. Weterings volgt hiermee Hans Gerritsen op, de oprichter van GO Connect. Gerritsen zal op zijn beurt de rol van Chairman gaan vervullen in de Raad van Bestuur.

De aanstelling van Weterings als Managing Director valt samen met een organisatorische wijziging per 2 april jongstleden waarbij het bedrijf zich gaat focussen op vier ‘solution’ categorieën: Communication Endpoints, Network Solutions, Cloud Connections en Professional Services. Via één verkoopteam, geleid door Robert van Alphen (Sales Director), zal GO Connect de resellers bedienen. Daarnaast vallen de leveranciers vanaf nu onder Business Development. Dit team wordt aangestuurd door Christ-Jan Beljaars (Business Development Director).

Jean-Paul Weterings is al sinds 2004 werkzaam bij GO Connect (voorheen GO Telecom) en was de afgelopen jaren onder andere als Commercial Director verantwoordelijk voor de afdeling Sales & Marketing. Daarvoor gaf hij bij Ericsson leiding aan de sales-organisatie. Ook Van Alphen en Beljaars zijn beiden al verschillende jaren werkzaam bij GO Connect. Van Alphen startte in 1997 als Sales Manager en Beljaars in 2006 als Senior Account Manager.

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht