BT lanceert BT Cloud Compute
29-04-2013
Deel dit artikel:

BT lanceert BT Cloud Compute


BT versnelt zijn wereldwijde cloud computing-activiteiten door de lancering van BT Cloud Compute, een dienst die CIO’s volgens BT veel meer grip geeft op het ontwerpen, bouwen, aanschaffen en operationeel houden van een cloud-oplossing afgestemd op hun specifieke behoeften.

CIO’s kunnen hiermee de veranderende behoeften van hun klanten bijhouden en krachtige ‘pay as you go’ cloud-oplossingen bouwen die overal ter wereld ingezet kunnen worden met een consistente kwaliteit, beveiliging en service van BT, zo meldt de Britse telecomdienstverlener.  

BT host zijn Cloud Compute dienst in meer dan 45 datacenters over de hele wereld waarbij klanten zelf, met behulp van een ‘self-service’ dashboard, het beheer kunnen verzorgen. BT Cloud Compute is ontwikkeld om CIO’s te helpen voldoen aan strenge compliance-eisen en lokale wet- en regelgeving door ze de keuze te geven waar ze hun gevoelige data willen hosten. De cloud-infrastructuur van BT gebruikt veilige datacenters - ingericht volgens de laatste industriestandaarden - in Brazilië, Colombia, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, de Benelux, Frankrijk, Italië, Singapore, Hong Kong en binnenkort ook in Duitsland, China, India, Argentinië en Mexico.  


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud