Winvision wint Microsoft Education Partner Award 2013
29-04-2013
Deel dit artikel:

Winvision wint Microsoft Education Partner Award 2013

Winvision, ICT-dienstverlener gespecialiseerd in Microsoft-technologie, heeft net als vorig jaar de Microsoft Education Partner Award gewonnen in de categorie System Integrator. 

Met de Microsoft Education Partner Awards eert Microsoft sinds 2012 de Nederlandse partners die in het afgelopen jaar bijzondere of innovatieve oplossingen voor het onderwijs hebben ontwikkeld. Winvision ontving de award in de categorie System Integrator of the Year, net als bij de eerste editie van het evenement in 2012. Volgens het juryrapport maakt Winvision het verschil in onderwijs. Of het nu gaat om het organiseren van goedbezochte onderwijs ‘roundtables’ over Unified Communication, virtualisatie, studentendossiers of CRM in het onderwijs.

Marcel Lucker (foto), directeur Sales & Marketing van Winvision, is verheugd over de waardering van Microsoft, voor het tweede jaar op rij. “Winvision heeft met geïntegreerde IT-oplossingen op basis van het Microsoft-platform een leidende positie in de onderwijswereld. Samen met de onderwijsinstellingen kiezen we nadrukkelijk voor een integrale strategie en we merken dat die aanpak werkt. Met innovatieve oplossingen helpen we instellingen in MBO, HBO en WO een stap verder in digitalisering om zo hun doelstellingen sneller en kostenefficiënter te bereiken. Dat die strategie door Microsoft weer herkend en erkend wordt, is voor ons als Microsoft-specialist waardevol.“

Winvision is gespecialiseerd in ICT-dienstverlening voor zorg, onderwijs en goede doelen- en ledenorganisaties. Voor haar activiteiten in de zorgmarkt won Winvision in de drie afgelopen jaren de Microsoft Health Partner Award als System Integrator of the Year en in 2012 de Microsoft Health Innovator Award. Voor haar algemene activiteiten werd Winvision in juni 2012 door Microsoft onderscheiden als Microsoft Country Partner of the Year 2012 in Nederland.


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software