Samsung werkt samen met Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media
01-05-2013
Deel dit artikel:

Samsung werkt samen met Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media


Samsung en het Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media zijn een samenwerking gestart. Als congrespartner van het tweede Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media wil Samsung onderwijsvernieuwing stimuleren, aldus Dennis Schuilenburg (foto), Corporate Marketing Director van Samsung Electronics Benelux.

Het Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media vindt van 14 tot en met 17 mei plaats in EYE in Amsterdam en is erop gericht praktische kennis te delen. Het congres belicht alle facetten van sociale media voor het primair, voortgezet en hoger onderwijs. Elk onderwijstype heeft een eigen congresdag met sprekers uit het veld zoals Pedro De Bruyckere en Remco Bron.

Ook wordt op het congres de Samsung Onderwijsinnovatie Aanmoedigingsprijs uitgereikt. Deze prijs bekroont concrete projectvoorstellen uit het primair en voortgezet onderwijs om met behulp van ICT en sociale media het onderwijs te vernieuwen. Eén van de genomineerde scholen wil bijvoorbeeld tablets en Samsung Chromebooks gebruiken om kinderen te stimuleren samen projecten uit te voeren, zoals een filmproject en het opzetten van een GPS-tocht. Twee prijzen ter waarde van €10.000,- aan Samsung apparatuur helpen de winnende scholen hun voorstel te realiseren.

Door: Witold Kepinski 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility