Redactie - 03 mei 2013

Citrix start Solution Advisor (CSA) en SaaS Advisor (CSSA) channel programma's


Citrix introduceert twee nieuwe channel-programma's: Citrix Solution Advisor (CSA) en Citrix SaaS Advisor (CSSA).

Deze programma's maken het eenvoudiger voor partners om zaken te doen met Citrix, hogere beloningen te ontvangen en concurrentievoordeel te behalen op het gebied van mobility, desktopvirtualisatie, cloud networking, cloud platforms, collaboration en data sharing oplossingen. Hiermee kunnen mensen vanaf alle locaties (samen)werken en hebben ze veilig toegang tot apps en data vanaf alle moderne devices, aldus André Lodewijks (foto), Channel Manager Netherlands van Citrix: “ Met deze doorgevoerde wijzigingen in het Channel Programma komen we tegemoet aan wensen vanuit het Channel, zoals duidelijke richtlijnen voor partnership en differentiatie van partners op basis van bewezen expertise.”

Citrix Solution Advisor (CSA) programma
Het CSA-programma is uitgebreid met nieuwe eisen, voordelen, incentives en een vereenvoudigd engagement-model. Dit programma helpt partners om het verkoop- en implementatieproces nog verder te verbeteren. Belangrijke elementen binnen dit programma zijn:

Citrix Opportunity Registration
Gecertificeerde partners kunnen verkoopmogelijkheden registreren van cloud networking producten, waaronder Citrix NetScaler. Zodra deze kansen zijn verzilverd, profiteren ze van aanzienlijke kortingen.

Differentiated Advisor Rewards per niveau
Partners kunnen hun ROI van training en certificering van medewerkers eenvoudig voorspellen en zich tegelijkertijd richten op nieuwe mogelijkheden om hun partnership met Citrix te versterken en uit te breiden. Differentiated Advisor Rewards worden toegekend op basis van het niveau van partnership.

Published Advancement Guidelines
Citrix heeft formele richtlijnen gepubliceerd die duidelijk maken hoe partners Gold of Platinum Solution Advisor kunnen worden. Dit maakt het eenvoudiger om aan te sluiten bij het Citrix partnerprogramma, want de richtlijnen om Silver Solution Advisor te worden zijn versoepeld. Criteria worden transparanter met heldere eisen, verwachtingen en beloningen. Ook kunnen partners hun investeringen in verkoop en certificeringen beter plannen, omdat deze worden aangepast aan de marktgrootte en volwassenheid van de organisatie.

Refreshed Certification Requirements
Certificeringseisen voor alle Solution Advisors zijn aangepast, zodat er tegemoet kan worden gekomen aan de klantwensen op het gebied van specifieke vaardigheden en competenties. Platinum en Gold Solution Advisors krijgen training vouchers, zodat ze kunnen voldoen aan de nieuwe certificeringseisen. Het aantal vouchers is afhankelijk van het niveau van partnerschap.

Citrix SaaS Advisor programma
Het Citrix SaaS Advisor programma (CSSA) wordt gedurende de komende maanden uitgerold. Dit programma breidt het huidige cloud channel portfolio uit voor Citrix partners, resellers, cloud marktplaatsen, cloud versnellers en telco’s met een nieuw partnerprogramma voor hun SaaS-producten. Binnen het programma kunnen Citrix SaaS-applicaties afzonderlijk worden aangeboden of als onderdeel van een grotere oplossing. Belangrijke elementen van dit programma zijn: SaaS resell en referral rewards programma’s voor collaboration, ondersteuning en data sharing met Citrix GoToMeeting-,Podio-, GoToAssist- en ShareFile-producten.Extra investeringen in Citrix SaaS Advisors met marketingmateriaal, referentiemateriaal en best practises. Uitgebreide API-ondersteuning voor geïntegreerde GoTo-diensten in partnersystemen, cloud marktplaatsen en SaaS-aggregators.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!