Redactie - 03 mei 2013

EMC stelt Michiel Buurman aan als District Manager mid-market


EMC, leverancier van storage oplossingen, heeft Michiel Buurman (foto) benoemd tot District Manager voor het middensegment. In deze rol is Buurman eindverantwoordelijk voor de commerciële resultaten in het segment met bedrijven van 250 tot 1000 werknemers.

Samen met het commerciële mid-market team in Nederland, dat bestaat uit veertien medewerkers, zal Buurman de positie van EMC in het mid-market segment verder versterken en uitbouwen. Buurman volgt hiermee Eelco Kalff op, die de functie van sales director mid-market Europe West gaat vervullen.

Michiel Buurman heeft de afgelopen negen jaar verschillende sales-functies bekleed bij Dell. Sinds 2012 was Buurman bij Dell Sales Director Corporate Accounts, waar hij primair verantwoordelijk was voor de grootste klanten van de organisatie.

Buurman over zijn nieuwe rol: “Een sterke visie, heldere strategie, uitstekend portfolio en kundige mensen zijn elementen die mij aanspreken binnen EMC. EMC heeft dan ook alles in huis om succesvol te zijn. Ik zie ernaar uit een bijdrage te kunnen leveren aan dit succes. EMC is wereldwijd fors aan het inzetten op de mid-market en verwacht dat in dit segment de grootste groei te behalen valt. Hiertoe zijn specifieke oplossingen uitgewerkt die inspelen op de behoeftes binnen de mid-market. Ik ga me richten op de verdere specialisatie in dit segment en kijk ernaar uit om de verwachtingen van klanten en partners te overtreffen.”

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!