Redactie - 03 mei 2013

Onsight introduceert DDoS Mitigation Service


De afgelopen weken heeft de media vrijwel dagelijks aandacht besteed aan DDoS-aanvallen (Distributed Denial of Service). Naar aanleiding hiervan introduceert Onsight de DDoS Mitigation Service. Dit houdt in dat Onsight organisaties, die slachtoffer zijn van een DDoS aanval, direct gaat helpen hun online dienstverlening weer operationeel te krijgen.Back in Business

Organisaties die te maken krijgen met een DDoS aanval willen maar 1 ding: zo snel mogelijk weer back in business en de schade waar mogelijk beperken. Getroffen bedrijven kunnen hiervoor 24 uur per dag, 7dagen in de weekdeOnsight DDoS Mitigation Hotline bellen, waarna Onsight binnen 30 minuten een team van anti DDoS specialisten oplijnt die gaan helpen om de dienstverlening weer operationeel te krijgen. De aanval wordt pragmatisch te lijf gegaan en binnen 48 uur ontvangt het bedrijf een rapport met een analyse van de situatie en verbeterings- en preventieadviezen.

Onsight DDoS Analysis and Mitigation Toolkit (DAMT)
Nadat er eenmaal is vastgesteld dat het om een DDoS aanval gaat, zal op afstand een eerste analyse worden gemaakt, waarna de Onsight security specialisten naar de locatie komen. Eenmaal op locatie zal een uitgebreide analyse worden gemaakt met de Onsight DDoS Analysis and Mitigation Toolkit (DAMT). Op basis van de resultaten van de analyse kan het DDoS mitigatieproces worden gestart. Tijdens het gehele proces zal loginformatie worden verzameld,welke gebruiktkan wordenvoor nadere analyse.

EHBO-koffer
Jeffrey de Graaf (foto), commercieel directeur Onsight: “Onze DAMT is eigenlijk een soort DDoS EHBO koffer die je inzet wanneer je wordt aangevallen. Uit onderzoek blijkt dat van alle security incidenten die de afgelopen 3 jaar in het nieuws zijn geweest, ruim 50% van de incidenten met een DDoS aanval zijn uitgevoerd. Via ons sensor-netwerk zien wij ook meer DDoS aanvallen voorbij komen. Tevens zien wij een toenemende vraag van onze klanten voor een dergelijke anti DDoS dienstverlening. Vanzelfsprekend kan de DDoS-oplossing ook blijvend geïmplementeerd worden of als een full managed service worden aangeboden.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!