Redactie - 04 mei 2013

Terach distribueert Rapid7 security risk management


Rapid7, leverancier van IT security risk management software oplossingen, heeft een partnerovereenkomst getekend met kennisdistributeur Terach voor de Benelux markt. Terach biedt hierbij de Rapid7 Nexpose vulnerability management en Metasploit opensource penetratie testing oplossingen aan resellers, systeem integratoren en service providers.

Rapid7 biedt Security Risk Intelligence oplossingen waarmee de eindgebruiker een nauwkeurig inzicht krijgt in de risico's van de totale IT infrastructuur, de IT gebruikers en de bedreigingen van buitenaf en daardoor zijn bedrijfskritische zakelijke eigendommen nog beter kan beschermen.

Warner Nedermeijer, managing director van Terach zegt dat security vandaag de dag een integraal onderdeel is een IT-strategie bij bedrijven en overheden. “Hierbij is het van belang dat ze een nauwkeurig inzicht krijgen in werkelijke bedreigingen en daardoor bedrijfskritische zakelijke eigendommen nog beter kunnen beschermen. Met Rapid7 kunnen channel partners aan klanten de beste IT security risk management software leveren.”

Integratie
Rapid7 risk assessment oplossingen geven eindgebruikers inzicht waar mogelijke security risico’s in de IT-infrastructuur liggen en wat voor gevaren ze kunnen verwachten. "De Rapid7 Nexpose vulnerability management en opensource Metasploit penetratie testing integreren naadloos met security information and event management (SIEM) en intrusion detection and prevention (IDP/IPS) oplossingen die door Terach in de Benelux markt wordt aangeboden. Terach heeft veel kennis, kunde en expertise in security. Terach heeft verder een interessant productportfolio die uitstekend aansluit op de Rapid7 security oplossingen", aldus Alexander Draaijer (foto), vice president EMEA van Rapid7.

Lead generation
Rapid7 werkt nauw samen met Terach om partners te ondersteunen op het gebied van sales, marketing en opleidingen. Zo is er ondersteuning met technische trainingen en lead generation programma’s. Terach ondersteunt channel partners met installatie diensten.

Rapid7’s Nexpose and Metasploit oplossingen zijn nu direct beschikbaar bij Terach.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!