EMC start 1 januari 2014 met EMC Business Partner Programma
07-05-2013
Deel dit artikel:

EMC start 1 januari 2014 met EMC Business Partner Programma


EMC start 1 januari 2014 met het EMC Business Partner Programma. De storage leverancier neemt dan afscheid van het Velocity partnerprogramma dat inmiddels tien jaar bestaat.

Dit zei Gregg Ambulos (foto), EMC senior vice president of global channel sales op de EMC Global Partner Summit, dat werd gehouden vlak voor EMC World 2013 in Las Vegas.

Powerlink
Verder details werden niet gegeven, maar het komt er op neer dat het programma eenvoudig, voorspelbaar en winstgevend voor partners wordt. Zo wordt de partner portal Powerlink vervangen die veel resellers te complex vonden.  

Velocity
Begin 2013 kreeg het EMC Velocity partner programma nog een update. EMC wil ervoor zorgen dat meer klanten gebruik kunnen maken van EMC’s cloud- en Big Data-technologieën, met name bedrijven in het middensegment. Om dit te realiseren, gaat EMC zijn Velocity Partners beter ondersteunen en ervoor zorgen dat ze goed zijn voorbereid op de oplossingen die EMC biedt. Dat wordt onder andere gedaan met kortingen en meer ondersteuning vanuit mdf's. Verder maken de Isilon storage oplossingen onderdeel uit van het Velocity Channel programma. Inmiddels verkoopt EMC voor 60 procent indirect.

EMC Certified Solution
Het EMC Certified Solution-programma zit verder in de lift met een 300 procent jaar-op-jaar omzetgroei. het EMC Certified Solution-programma bevat een breed portfolio aan industrie- en horizontale oplossingen. Inmiddels hebben tachtig partneroplossingen hebben de ‘EMC Certified Solution’-status behaald.

Door: Witold Kepinski  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Channel