Redactie - 08 mei 2013

ORTEC opent in feestelijke sfeer nieuw pand in Zoetermeer


Op 13 mei a.s. neemt ORTEC een belangrijke stap. Op die dag zal zij haar nieuwe hoofdkantoor in Zoetermeer betrekken. Het gebouw zal op feestelijke wijze geopend worden door de burgemeester Aptroot van Zoetermeer. De oprichters van ORTEC, Aart van Beuzekom (foto) en Gerrit Timmer, zullen de ongeveer 400 werknemers in het nieuwe pand verwelkomen.

Dat ORTEC naar Zoetermeer komt, heeft alles te maken met de groei van het bedrijf. In het afgelopen jaar zag het bedrijf niet alleen haar omzet en winst toenemen, ook het aantal werknemers vertoont een stijgende lijn. Om die groei op te vangen, was een groter onderkomen nodig. Het pand in Zoetermeer voldeed als beste aan de groeiambities van ORTEC en voldeed tevens aan de bereikbaarheidswensen, aldus de directie.

Optimize Your World 2013 is tevens het jaar dat ORTEC haar nieuwe slogan “Optimize Your World” lanceert. De feestelijkheden die plaatsvinden rond de opening van het nieuwe pand, zullen ook in het teken staan van dit thema. Directeur Michael van Duijn zegt hierover: “ORTEC’s oplossingen zijn ervoor gemaakt om de wereld van onze klanten te optimaliseren. Met onze nieuwe slogan willen we dat extra benadrukken. De verhuizing naar ons nieuwe pand geeft ons nu ook de mogelijkheid om de wereld van onze medewerkers verder te verbeteren, door bijvoorbeeld betere faciliteiten in en om het gebouw.”

Gericht op de toekomst Na ruim 20 jaar in Gouda gehuisvest te zijn, komt er voor ORTEC een einde aan een mooie periode. “Ondanks dat we gericht zijn op de toekomst, verlaten we Gouda natuurlijk met enige weemoed in het hart. We hebben hier toch een stuk geschiedenis liggen, wat je niet zomaar aan de kant veegt”, aldus CEO Aart van Beuzekom. “We vinden het dan ook jammer om afscheid te moeten nemen van deze prachtige stad, waar we zeker nauwe banden mee zullen blijven onderhouden, o.a. via onze contacten met het Museum Gouda.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!