NETGEAR introduceert opslagoplossing ReadyDATA 516
07-05-2013
Deel dit artikel:

NETGEAR introduceert opslagoplossing ReadyDATA 516


NETGEAR brengt de opslagoplossing ReadyDATA 516 op de markt, het eerste ReadyDATA-apparaat in desktop-formaat.

Met de ReadyDATA 516 beschikt het midden- en kleinbedrijf over betaalbare opslagmogelijkheden met functies als ‘native deduplication’, ‘thin provisioning’, ongelimiteerde snapshots en ondersteuning voor virtuele netwerken. ReadyDATA Hybrid Cloud is een andere nieuwe functie waarmee datareplicatie plaatsvindt van ReadyDATA naar de publieke cloud, aldus Matt Pahnke, senior productmarketingmanager bij NETGEAR Storage. 

Pahnke legt uit dat NETGEAR zijn klanten een unified storage oplossing aan wil bieden die betaalbaar is, maar ook makkelijk in gebruik, zonder in te boeten op functionaliteiten. “ReadyDATA 516 past in dit plaatje. Het is de eerste desktop opslagoplossing op de markt die al deze functionaliteiten ingebouwd heeft.”

Met ReadyDATA kan volgens Pahnke de efficiëntie in IT verhoogd worden in het midden- en kleinbedrijf, terwijl tegelijkertijd het risico van dataverlies verlaagd wordt. Edge-to-core databescherming maakt het mogelijk om opslag centraal te managen en data te repliceren op afstand.


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage