Redactie - 09 mei 2013

Qi ict selecteert Mobile Device Management van AirWatch


Qi ict biedt vanaf mei 2013 security-oplossingen voor mobiele apparatuur met de enterprise mobility management oplossingen van AirWatch. Qi ict tekende op 1 mei 2013 een partnercontract met AirWatch dat Qi ict in staat stelt het complete enterprise mobility management portfolio van AirWatch te leveren, implementeren, onderhouden en beheren. 

AirWatch levert MDM- en MAM-oplossingen voor iOS, Android en Windows Mobile/Phone devices. Met meer dan 2.000 werknemers en meer dan 6.000 klanten in 150 landen wordt AirWatch door Gartner aangemerkt als marktleider op het gebied van MDM en MAM-oplossingen.

Frank Stevens (foto), productmarketing manager bij Qi ict, legt de keuze voor Airwatch nader uit: ‘De MDM- en MAM-voorzieningen zijn inmiddels een veelgevraagde uitbreiding van ons security portfolio. Het gebruik ervan biedt beheerders de mogelijkheid mobiele devices en de daarop gebruikte applicaties zodanig in te richten dat alleen bekende - en juist geconfigureerde - mobiele devices en applicaties toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk.’

Door: Witold Kepinski   


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!