Redactie - 08 mei 2013

VCD Distributie exclusieve SAP Distributeur voor Nederland


VCD Distributie is met het sluiten van een aanvullende overeenkomst de exclusieve SAP Distributeur in Nederland geworden binnen het nieuwe ARP programma, aldus Marcel Groenenboom (foto), Director Ecosystem & Channels bij SAP Nederland.

Met de introductie van het SAP Authorized Reseller programma, een nieuw programma dat wereldwijd door SAP wordt uitgerold, biedt VCD Distributie resellers nu de mogelijkheid om een scala aan SAP oplossingen in de markt te zetten. Hiermee wordt resellers laagdrempelig toegang geboden tot een breder product portfolio van SAP.

Sjouke Kuindersma, directeur VCD IT Groep, zegt dat de SAP Crystal producten gericht zijn op rapportage- en analyseoplossingen. "Naast overige analyseoplossingen, zijn hier nu databaseoplossingen aan toegevoegd. Hiermee biedt VCD Distributie resellers toegang tot SAP database oplossingen voor transactionele systemen, maar ook een specifieke database oplossingen voor analytische oplossingen. Tot slot zijn er ook mobiliteits oplossingen toegevoegd aan het Authorized Reseller Programma met de mobile device management oplossing SAP Afaria en een database voor mobiele toepassingen. Deze zijn allen onderdeel van het Sybase productportfolio van SAP.”

Door: Witold Kepinski  


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!