Redactie - 08 mei 2013

Portland Europe distribueert Mindjet


Mindjet, producent van social collaboration-software voor bedrijven, gaat een overeenkomst aan met Portland Europe, softwareleverancier voor het MKB in de Benelux.

Mindjet was op zoek naar een distributeur met specifieke kennis en ervaring op het gebied van social collaboration-software. Daarnaast moest de nieuwe partner de visie van Mindjet weten uit te dragen in de markt. Portland Europe voldoet aan deze wensen en zal Mindjet in het kanaal gaan ondersteunen op het gebied van pre-sales, marketing en after sales zi meldt Jeroen van der Lugt (foto), Channel Manager Nederland van Mindjet. “De samenwerking geeft ons de mogelijkheid een strategische relatie aan te gaan met potentiële nieuwe resellers die zich bezighouden met enterprise cloud en/of managed services. Wij zijn ervan overtuigd met Portland Europe de juiste keuze te hebben gemaakt, aangezien zij beschikken over een uitstekende backoffice, marketing en support.”

Marvin Jung, Product Manager Portland Europe zegt samen met zijn partners de producten van Mindjet nog beter in de markt te zetten. "Er valt namelijk voor zowel resellers als zakelijke eindgebruikers nog veel rendement te behalen door gebruik te maken van mapping en collaboration tools zoals die van Mindjet.”

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!