Hostnet introduceert Website Maker
14-05-2013
Deel dit artikel:

Hostnet introduceert Website Maker


Hostnet introduceert een Nederlandstalige versie van CM4all Sites, een oplossing van CM-AG voor het bouwen van websites, die beschikbaar is in meer dan 20 talen.

Hostnet biedt de CM4all-technologie vanaf vandaag aan onder de naam “Website Maker”. Gebruikers krijgenbeschikking over branchegerichte templates, een groot aanbod van widgets en een handige What You See Is What You Get (WYSIWYG)-editor, waarmee het maken en beheren van een eigen website voortaan binnen handbereik is, aldus Merijn de Brabander (foto), Business Manager bij Hostnet.

Startende ondernemers
Website Maker is geschikt voor startende ondernemers, aldus Brabander. "Met Website Maker is de startende ondernemer binnen no-time online aanwezig met een professionele website. Dankzij een breed scala aan branchegerichte templates in Website Maker staan websites gelijk klaar met standaard teksten en afbeeldingen. Het bewerken van teksten gaat gemakkelijk met de gebruiksvriendelijke editor. Met de What You See Is What You Get (WYSIWYG)-functionaliteit is het resultaat van wijzigingen direct zichtbaar. Het is voortaan voor iedereen mogelijk om zonder programmeerkennis in een handomdraai een professionele website te bouwen."

Klanten hebben de keuze uit een ruim aanbod van widgets, zoals contactformulieren, fotogalerijen en social media. Door de drag & drop-technologie van widgets voegen klanten functionaliteiten aan hun websites toe. Met Website Maker publiceren klanten hun website bovendien direct in een geoptimaliseerde versie voor smartphones, alus Brabander.

Door: Witold Kepinski  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Internet