Redactie - 13 mei 2013

Visma Software start samenwerking met ABAB Automatiseringsadvies


Visma Software is een partnerovereenkomst aangegaan met ABAB Automatiseringsadvies, onderdeel van ABAB Accountants en Adviseurs. Dit onderdeel adviseert over uiteenlopende automatiseringsvraagstukken en kan nu ook als partner optreden van Visma Software. ABAB Automatiseringsadvies zal adviseren over de complexere automatiseringsvraagstukken.

Aan de samenwerking tussen ABAB Accountants en Adviseurs en Visma Software is een grondig voorbereidingstraject voorafgegaan. Deze maand wordt door ABAB Automatiseringsadvies een aantal opleidingstrajecten voor de AccountView-software afgerond. De afdeling beschikt dan over de juiste expertise om zowel huidige als nieuwe klanten optimaal te ondersteunen en te adviseren over AccountView.

 “ABAB Accountants en Adviseurs heeft met “Mijn ABAB” al een perfecte online integratie tussen de cliëntadministratie en de complete administratie bij de accountant. Hiermee kunnen klanten onder begeleiding van de ABAB-adviseur snel hun boekhouding verwerken en krijgen zij actuele overzichten in hun cliënt dashboard te zien. Deze oplossing is prima geschikt voor de gemiddelde mkb-onderneming omdat zij de complete financiële administratie dekt. Voor handelsondernemingen of projectgestuurde organisaties komt er meer kijken bij het automatiseren en optimaliseren van de administratieve organisatie. Naast Mijn ABAB heeft ABAB Automatiseringsadvies nu alle middelen in huis om toegevoegde waarde te leveren op automatiseringsgebied,” zegt Casper Haspels (foto), Commercieel Directeur van Visma Software. “Als klanten nu behoefte hebben aan verdere uitbreiding kan ABAB Automatiseringsadvies daar zelf adequaat op inspelen. Voor ons betekent de overeenkomst met de afdeling ABAB Automatiseringsadvies dan ook een versteviging van onze marktpositie in de regio’s waarin ABAB actief is.’


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!