Ingram Micro start printer- en multifunctional services
14-05-2013
Deel dit artikel:

Ingram Micro start printer- en multifunctional services


Met ingang van 10 mei start Ingram Micro met het verlenen van een full service concept voor printers en multifunctionals.

Naast productadvies rondom de hardware verzorgt de distributeur services als transport, plaatsing en implementatie. Het verlenen van de extra services komt voort uit een toenemende vraag vanuit resellers om het traject van aanschaf tot daadwerkelijke implementatie uit handen te nemen. Met deze uitbreiding van Ingram Micro Services zet de distributeur een volgende stap in het one-stop-shop model.

Michiel van Dam (foto), Field Sales Printing bij Ingram Micro, is enthousiast zegt dat de dienst om ‘ontzorgen’ draait. "Waar de reseller ook gevestigd is, wij organiseren het transport. Ook in extreem lastige situaties zijn we in staat traplopers of zelfs hijskranen te regelen. Daarnaast verzorgen we de volledige installatie, instructie en de daadwerkelijke implementatie in het netwerk. We werken met gecertificeerde medewerkers en staan borg voor de kwaliteit. Uiteindelijk draait het altijd om een maatwerkoplossing, die wij voor onze klanten kunnen verzorgen”.

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht