Redactie - 14 mei 2013

Zycko introduceert VM-aware storage van Tintri in Nederland


Zycko, value-added distributeur van technisch IT-oplossingen, introduceert de VM-aware storage-appliances van Tintri in Nederland. Dit opslagplatform combineert SSD en traditionele schijfopslag op een intelligente manier om meer performance te halen uit virtuele machines.
 
Het bedrijf maakt storage-appliances waarin flashgeheugen wordt gecombineerd met traditionele schijven om virtuele machines (VM’s) maximaal te laten presteren. De oplossing is ideaal voor het aanbieden van virtuele servers, desktops, of een mix van VM’s.

Tintri heeft twee VMstore-appliances in het assortiment, een 3U en 4U model voor 19” racks. Hierin wordt een combinatie van flashgeheugen en traditionele schijven aangestuurd door het Tintri OS, waarmee de I/O-prestaties van individuele VM’s worden geoptimaliseerd om voor 99% in het flashgeheugen te draaien. Daarnaast is het beheer van Tintri bijzonder eenvoudig. De appliance is als een enkele Datastore te benaderen vanuit vCenter, de prestaties zijn per VM te monitoren in een Performance Dashboard .

Volgens Dirk Olivier (foto), directeur van Zycko, sluit Tintri uitstekend aan bij het productaanbod van Zycko: “Tintri wordt feitelijk de standaard op het gebied van VM-aware opslag en is daardoor een toekomstzekere keuze voor bedrijven die het maximale willen halen uit hun gevirtualiseerde omgeving.” De producten van Tintri zijn vanaf heden leverbaar via Zycko.

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!