Redactie - 15 mei 2013

Mendix opent nieuw kantoor in hartje Rotterdam


Op 23 mei vindt de officiële opening plaats van het nieuwe kantoor van de Nederlandse softwareleverancier Mendix, gelegen aan het Groot Willemsplein in het centrum van Rotterdam, direct aan de voet van de Erasmusbrug. De Rotterdamse burgemeester Aboutaleb zal de opening verrichten samen met Derek Roos (foto), de CEO van Mendix.

Mendix bracht zes jaren door in het kantoor aan de Westzeedijk in Rotterdam. Vanaf 23 mei verhuist het bedrijf naar het nieuwe kantoor aan het Groot Willemsplein in Rotterdam. Dit pand werd in de jaren ’40 van de vorige eeuw gebouwd als destilleerderij en in de jaren ’70 getransformeerd tot kantoorpand. Recent werd het pand herontwikkeld tot een duurzaam kantoorgebouw met drie extra verdiepingen en moderne transparante gevel. Mendix betrekt de zevende verdieping van het pand.

Het Rotterdamse Mendix werd in 2007 opgericht door Derek Roos. Inmiddels heeft Mendix kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika. het bedrijf werkt nauw samen met diverse channel partners.

Opening
De opening van het nieuwe kantoorpand van Mendix zal op 23 mei plaatsvinden, vanaf 14.30 uur. De opening zal ingeleid worden door de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb. ‘Wij nodigen iedereen graag uit om de opening bij te wonen,’ zegt Derek Roos.

Door: Witold Kepinski


Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!