Ingram Micro versterkt directie met Thijs Vink en Stefan Duijndam
15-05-2013
Deel dit artikel:

Ingram Micro versterkt directie met Thijs Vink en Stefan Duijndam


Met ingang van 1 mei heeft Ingram Micro zijn directieteam versterkt met Thijs Vink (foto) en Stefan Duijndam. Thijs Vink is benoemd tot Director Advanced Solutions en Stefan Duijndam tot Director of Sales. Beide heren zijn al geruime tijd werkzaam bij Ingram Micro als respectievelijk Sr. Manager Value Sales & Marketing en Senior Sales Manager.

Na afronding van zijn MBA zwaaide Thijs Vink de scepter over de Software Divisie. Vervolgens heeft onder zijn leiding in de functie van Senior Manager Value Business & Marketing de positionering van Advanced Solutions een vlucht genomen.

Stefan Duijndam startte in 1999 als Account Manager bij Ingram Micro. Na een korte tussenstop is hij via de rol van Senior Account Manager en later Sales Manager doorgegroeid naar Senior Sales Manager. Als Director of Sales zal Duijndam ook verantwoordelijk zijn voor de Volume leveranciers.

Met de aanstelling van Thijs Vink en Stefan Duijndam onderstreept Ingram Micro de waarde die het bedrijf hecht aan interne doorgroeimogelijkheden. Met de nieuwe rol van Director Advanced Solutions benadrukt de organisatie het belang dat zij hecht aan de positionering van Ingram Micro als Value organisatie.

Samen met Ferenc Farkas (Sr. Purchase Manager), Rene Verschure (Director of Operations), Frank Kroes (CFO), Gert-Jan Duis (Sr. Manager Human Resources & Public Relations) en Eric Segers (Managing Director) vormen zij het nieuwe directieteam van Ingram Micro Nederland.

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht