Redactie - 15 mei 2013

Henk Snijders is nieuwe managing director Tech Data Nederland


Per 1 mei 2013 is de hoofdstructuur van Tech Data Nederland gewijzigd. Henk Snijders is aangesteld als Managing Director Tech Data Nederland. Hij volgt Ruud Klaiber op die nu is aangesteld als Director Broadline Nederland.

Erik Farine is ad interim aangesteld als Director Azlan Nederland. Tech Data Nederland maakt onderdeel uit van de Tech Data Benelux organisatie dat wordt geleid door de Belgische Managing Director Benelux Els Demeester.

Sinds de overname van ETC door Tech Data eind vorig jaar hebben beide organisaties als zelfstandige bedrijven in de markt gefunctioneerd. Achter de schermen is de afgelopen maanden gewerkt aan de integratie van beide organisaties waarbij de “value” activiteiten van ETC worden ondergebracht in de Tech Data Azlan organisatie en de “volume”?activiteiten in de Tech Data Broadline organisatie.

De integratie wordt in fasen uitgevoerd , de eerste fase bestond uit de verhuizing van de Utrecht locatie van Tech Data naar de ETC locatie in Bodegraven, deze fysieke verhuizing is afgerond. De tweede fase (operationele samenvoeging) is nu in volle gang.

De naam ETC verdwijnt op termijn weliswaar van de markt, maar de dienstverlening van ETC zal vanuit de nieuwe Tech Data Nederland organisatie geborgd en verder geoptimaliseerd worden, aldus Els Demeester.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!