Redactie - 21 mei 2013

DHPA Techday zet strijd tegen cybercrime centraal


De Dutch Hosting Provider Association (DHPA) organiseert voor de derde keer op rij de DHPA Techday. Dit hostingevent voor Linux-, Windows- en netwerkbeheerspecialisten biedt de perfecte mix van technische informatie, alles over de laatste ontwikkelingen, fun én netwerken. De DHPA Techday vindt plaats op dinsdag 18 juni 2013 in De Fabrique te Utrecht. Technische diepgang staat bij de DHPA Techday voorop – commercie weert de organisatie zoveel mogelijk.

De derde DHPA Techday staat geheel in het teken van ‘strijd’. Over de beste oplossingen, trending topics, innovaties en de strijd tegen cybercrime. Het programma bestaat uit twee plenaire sessies over Storage & Networking en Cybercrime & Security, gevolgd door vijf break out-sessies. Hier kunnen bezoekers kiezen of ze meer te weten willen komen over ontwikkelingen, technologie of producten. Op de informatiemarkt staan twintig exposanten. Dit jaar zijn dat onder andere EMC, Dell, HP, Xantaro, Fortinet, Fujitsu, Fusion-io, A10 Networks, MRV, Telindus ISIT, Infradata, Datapulse, Veeam en Kingston Technology.

“Voor de DHPA is de Techday één van de manieren om de hostingbranche te promoten én branchegenoten met elkaar en met de markt in contact te brengen. Op de DHPA Techday wisselen we kennis en informatie uit met al onze doelgroepen. En dat doen we samen met onze partners en andere bedrijven in de hostingindustrie. Wij willen dit jaar 400 bezoekers trekken, een verdere groei ten opzichte van de voorgaande jaren”, zegt Michiel Steltman (foto), directeur DHPA.

NK Serverwerpen
Techniek staat centraal tijdens de DHPA Techday. Maar ook aan ontspanning is gedacht. Zo wordt wederom het Fortinet NK Serverwerpen georganiseerd. Bezoekers die een kans willen maken om Nederlands kampioen te worden, kunnen zich hiervoor apart aanmelden. De DHPA maakt de kampioen tijdens de barbecue van de DHPA Techday bekend. Naast de titel ontvangt de winnaar ook een cheque ter waarde van honderd dollar voor www.nerdbooks.com.

Meer informatie en inschrijven
De DHPA Techday vindt plaats op dinsdag 18 juni 2013 in DeFabrique te Utrecht. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op www.dhpatechday.nl. Hier is ook het programma te vinden. Nieuws over de DHPA Techday is tevens te volgen via Twitter: @dhpatechday.

Door: Witold Kepinski 


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!