Redactie - 21 mei 2013

SCOS distribueert Quick Heal Technologies antivirus


Quick Heal Technologies, een leverancier uit India van beveiligingsoplossingen, gaat nauw samenwerken met SCOS Software BV (www.scos.nl), dat de Quick Heal beveiligingsoplossingen officieel gaat vertegenwoordigen en verspreiden in de Benelux.

Pune
Quick Heal Technologies is een speler op het gebied van internetbeveiligingsoplossingen zoals antivirustechnologie. Quick Heal Technologies is opgericht in 1993 en sindsdien actief betrokken bij onderzoek naar en ontwikkeling van antivirussoftware. Het bedrijf heeft meer dan 430 mensen in dienst, verspreid over het hoofdkantoor in Pune (India) en 22 vestigingen.

PCTuner
De cloud-based beveiligingsoplossingen bieden volgens SCOS real-time bescherming aan grote bedrijven, kleine ondernemingen en thuisgebruikers. Een reeks toepassingen, zoals gegevensbescherming tegen diefstal, privacybescherming, web- en e-mailbeveiliging en ouderlijk toezicht vormen samen met een antivirusprogramma de beveiligingssuites. De suites bieden nu en in de toekomst oplossingen voor individuele pc's, mobiele apparaten (bijv. Android en Blackberry), grotere servers en netwerken. Bovendien zijn ze voorzien van een ingebouwde PCTuner, een laptop tracker en een anti-diefstalfunctie voor mobiele apparatuur.

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!