Redactie - 16 mei 2013

Colt start Cloud Storage dienst voor resellers


Colt start met Colt Cloud Storage, een cloud-based storage oplossing voor resellers in heel Europa. De nieuwe dienst biedt Colt resellers hun klanten de mogelijkheid om een onbeperkte hoeveelheid gegevens te verwerken op pay-as-you-go-basis en zonder investering vooraf, aldus Guy de Groot (foto), Director Sales & Marketing bij Colt.

Met Colt Cloud Storage kunnen klanten uit elk Europees land hun gegevens opslaan en opvragen bij Colt-datacenters in Europa. Ze hebben hiermee de flexibiliteit om de opslagbehoeften aan te passen aan de veranderende zakelijke eisen, zonder eerst te moeten investeren in storage hardware, aldus de hoster. Colt Cloud Storage biedt verschillende mogelijkheden, elk met een eigen SLA, zodat klanten hun gegevens kunnen opslaan en zelf het beveiligingsniveau kunnen bepalen.

Samen met distributiepartners Arrow Electronics en Avnet Technology Solutions brengt Colt in heel Europa deze nieuwe oplossing op de markt. Colt Cloud Storage is voor resellers rechtstreeks bij deze distributeurs te bestellen. Via een webportal kunnen zij vervolgens hun applicaties en gebruik zelf beheren. Colt Cloud Storage biedt resellers daarnaast ook de mogelijkheid om toepassingen en databeheerdiensten voor hun klanten te beheren, ondersteund door een cloud-based storage.

Colt Cloud Storage voor resellers is gebaseerd op EMC Atmos-technologie en ondersteunt een groot aantal toepassingen van verschillende technologievendors, waaronder Symantec, EMC en Iomega.

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!