Redactie - 16 mei 2013

HP Introduceert Wireless Wednesday voor channel partners


Als onderdeel van de HP Connected Workplace Services zegt HP met haar Wireless Networking en Mobility Portfolio een totaal-oplossing te bieden. Die kennis en ervaringen deelt HP onder de noemer ''Wireless Wednesday'' door interactieve trainingen te geven aan haar distributeurs en resellers.

BYOD
Deze trainingen zijn opgezet om de pre-sales en sales medewerkers van de HP partners de handvatten te gegeven om de HP Wireless Networking en Mobility producten en diensten te kunnen positioneren en te verkopen. Daarnaast zullen er onderwerpen behandeld worden hoe klanten geholpen kunnen worden om gericht te investeren in hun Wireless netwerk en hoe deze technologie met bijvoorbeeld een beveiligde Bring Your Own Device toepassing geïntegreerd kan worden met de bestaande ICT omgeving, aldus HP Nederland.

“Bring Your Own Device en plaatsonafhankelijk werken, winnen aan populariteit en dat vergt een andere benadering van de architectuur, waarbij ook het beheer en het management van de ICT omgeving van cruciaal belang is,” aldus Ramón Hemelrijk (foto), Business Manager Wireless Networking & Mobility van HP Networking Nederland. “Dat leidt tot vragen die verder gaan dan productspecificaties of wat de product roadmap is. De trainingen die wij geven tijdens de ''Wireless Wednesday'' richten zich meer, om vanuit de bedrijfsvoering de architectuur optimaal in te regelen en daarbij delen wij onze kennis met de resellers, zodat zij de transformatie kunnen bewerkstelligen. Onze resellers kunnen met het HP portfolio vervolgens specifieke oplossingen voor hun klanten ontwikkelen en dus echt onderscheidend zijn.”

Guest Access
Voorbeelden hiervan zijn oplossingen voor Guest Access, Beheer, Management & Monitoring, maar ook voor User Behavior Management, waar bijvoorbeeld security threats mee te ondervangen zijn, aldus Hemelrijk.

Ingram Micro
De eerste 'trainingen hebben inmiddels plaatsgevonden en op 29 mei zal bij Ingram Micro de volgende ''Wireless Wednesday'' georganiseerd worden. Resellers kunnen zich bij Ingram Micro voor deelname opgeven. Vervolgens zal dit initiatief ook geïnitieerd worden vanuit de andere HP distributeurs, voor hun specifieke resellers.

Door: Witold Kepinski 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!